Rybářský rozcestník

Rybník Ostrata

Rybník Ostrata je soukromý rybářský revír nacházející se nedaleko Zlína. Na konci roku 2022 převzal provoz rybníku pan Lumír Ilík po předchozím dlouholetém správci panu Žákovském. Se snahou navázat na kvalitu jeho práce prošla voda novým zarybněním a proto se rybáři mohou znovu těšit podmínkám minimálně tak dobrým, jako byli na tomto místě vždy zvyklí.

Lokalita

GPS 49.2559900, 17.7692800

Kontakt

Lumír Ilík

+420 775 730 910

[email protected]

www.rybnikostrata.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

4,7 ha

Hloubka rybníku

3

Průměrná chycená váha

10

Vodní plocha má rozlohu 4,7 hektarů a bohatou rybí osádku, především však kapry. Možnost nahazovat je pouze z jedné strany břehu. Pohodlí rybářům zajišťuje i dostatečná prostornost lovných míst v krátké vzdálenosti od hygienického zařízení a hospůdky, která náleží k areálu.“

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Nejoblíbenější rybářské závody na světě

Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.