Rybářský rozcestník

Hastrmanka – sport. rybolov

Nabízíme Vám možnost pohodové relaxace v klidném, člověkem téměř neposkvrněném prostředí. Ocitnete se pouze v krásné a malebné přírodě, kde jedinou výjimkou je restaurace v areálu. V restauraci můžete ochutnat skvělou kuchyni nebo využít dobře zásobený bar. Je zde také možnost pronájmu krásných apartmánů s krásným výhledem na rybník a okolní přírodu. Rybník Hastrmanka Vám nabízí: odpočinek a relaxaci v přírodě, upravená lovná místa, zajímavý rybolov s extrémě bojovnými rybami, příjezd a parkování vozidel v areálu, individuální přístup, poradenství a řešení vzniklých problémů při návštěvě vodní plochy, možnost konání netradičních firemních i soukromých akcí …

Hastrmanka - sport. rybolov

Lokalita

Dětmarovice 1034

Dětmarovice

735 71

GPS 49.8791897, 18.4642606

Kontakt

Sportovní rybolov Hastrmanka

732 111 219

[email protected]

www.sportovni-rybolov-hastrmanka.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

1 ha

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….