Rybářský rozcestník

Rybník Hubertka

Hledáte skvěle zarybněný rybářský revír pro sportovní rybolov s dokonalým zázemím pro každého rybáře? Uvažujete o rekreaci spojenou s rybařením přímo pod nosem? Přemýšlíte, kam na víkend s přáteli nebo dětmi? Nevíte, co v sobotu na oběd a rádi byste vyzkoušeli něco speciálního? Plánujete zajímavý cyklistický výlet s nutnými občerstvovacími zastávkami? Jste fandové folkové a county muziky a rádi si ji poslechnete naživo? Pokud jste odpověděli minimálně na jedinou otázku ano, jste našimi ideálními hosty. Rybářům totiž nabízíme sportovní rybolov na kvalitně zarybněném soukromém revíru a pro zvláště vášnivé rybáře dokonce ubytování na několik dní přímo u vody … Navíc nabízíme pořádání soukromých akcí, oslav, svateb, rybářských závodů nebo čehokoliv, co si budete přát.

Rybník Hubertka

Lokalita

Okrouhlička

Okrouhlička

582 53

GPS 49.5351600, 15.5573069

Kontakt

Zdeněk Krch

737 287 238

[email protected]

www.rybnikhubertka.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

1ha

Hloubka rybníku

5

Průměrná chycená váha

12

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….