Rybářský rozcestník

Sportovní rybolov Kubšovka

Dovolujeme si vám představit soukromý rybářský revír „Kubšovka“ určený pro sportovní rybolov se zaměřením na lov jeseterů a v zimním období na dírky, který se nachází nachází 200 m od silnice č.12 (Praha-Kolín) u obce Vrbčany. Kubšovka je starý zatopený lom po těžbě písku. Pískovna má rozlohu 1,6 ha, dno je zde převážně písčité s hloubkou 2,5-4 m. Většinu osádky činí jeseterovité ryby (Vyza velká, Jeseter atlantský, Jeseter bílý, Jeseter čínský, Jeseter hvězdnatý, Jeseter jadranský, Jeseter malý, Jeseter ruský, Jeseter sibiřský, Veslonos americký), ale naleznete zde i kapra, amura, štiku, lína a další včetně trofejních kusů až 72 kg.

Sportovní rybolov Kubšovka

Lokalita

200 m od silnice č.12 (Praha-Kolín) u obce Vrbčany

Kontakt

+420 721 82 82 82

[email protected]

http://www.kubsovka.cz

Povolenka

ano

Rozloha rybníku

1,6 ha

Hloubka rybníku

2,5-4 m

Rybaření je na dva pruty s důrazem na šetrné zacházení s ulovenými rybami. Je možné půjčení rybářského náčiní – rozměrného podběráku a podložky pod ulovené ryby.

Rybolov je určený především pro pokročilejší rybáře a to především díky zvýšeným nárokům na techniku nahazování, vnadění a lokalizace ryby bez využití pomocné zavážecí lodě. Ryby nemají určenou dobu hájení. Každou návštěvu areálu spojenou s vydáním povolenky je nutno dohodnout předem telefonicky !!

Spolu s platným povolením k rybolovu (povolenkou) je rybář též povinen seznámit se s aktuálním zněním bližších podmínek výkonu rybářského práva (Rybářský řád).

Nejčtenější články

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….