Rybářský rozcestník

Tloušť v alobalu

Očištěná ryba podušená na roštu grilu v balíčku z alobalu, okořeněná, osolená a pokapaná olejem.

2 náročnost
50 minut
tloust-v-alobalu2
  • 1 ks větší tloušť
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • alobal
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybu vykucháme, zbavíme šupin, ploutví a hlavy, omyjeme, necháme oschnout
    2. Připravené tělo ryby pokapeme olejem, okořeníme, osolíme a zablíme do alobalu tak, aby šťáva z ryby nevytékala.
    3. Na dobře rozehřátém roštu grilu grilujeme 30 až 45 minut, občas balíček obrátíme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….