Rybářský rozcestník

Tatarák z čerstvého tuňáka

Tatarský biftek vyrobený z čerstvého syrového tuňáka, citrónové šťávy, brandy, šalotky a kaparů, dochucený solí, pepřem a koriandrem.

1 náročnost
20 minut
Tatarák z čerstvého tuňáka
  • 500 g syrového čerstvého tuňáka
  • 20 ks snítek koriandru
  • 1 ks šalotky
  • 1-2 lžíce brandy
  • 1 lžíce kapary
  • šťáva z 1 ks citrónu
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybí maso nakrájíme velmi na jemno
    2. K tuňáku přidáme citrónovou šťávu, brandy, nasekaný koriandr, nadrobno pokrájenou šalotku a kapary, vše důkladně promícháme
    3. Nakonec tatarák dochutíme pepřem a solí.

    Doporučení

    Takto připravený tatarský biftek servírujeme s opečenými plátky bílé veky.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.