Rybářský rozcestník

Gavros

Gavros jsou vlastně smažené grundle ochucené pouze solí a citrónem.

1 náročnost
20 minut
Gavros
Gavros
  • 1 balení grundlí (malých rybiček)
  • 1-2 ks citróny
  • hladká mouka
  • rostlinný olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Rozmrazené rybičky obalíme v hladké mouce, nejlepší je rybičky po částech hodit do pytlíku s moukou a důkladně protřepat
    2. Opražíme je zprudka na rozpáleném oleji, osolíme
    3. Servírujeme je s plátky nebo osminkami citrónu, výborné jsou v kombinaci s řeckými Tzatziki.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!