Rybářský rozcestník

Sumec na roštu

Marinované proužky sumce grilované na venkovním grilu.

2 náročnost
20 minut
+ 3 hodiny odležení  
  • 800 g sumce
  • 80 g oleje
  • 4 ks cibule
  • sladká mletá paprika
  • mletý černý pepř
  • petrželka
  • cibule
  • sůl
  • Příprava

    1. Asi 2 cm silné proužky masa ze sumce osolíme, okořeníme pepřem a vložíme do hlubší mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a sekanou petrželku, promícháme a necháme asi 3 hodiny odležet v chladu
    2. Rybu obalíme v mouce smíchané s paprikou, narovnáme na rošt grilu a přelijeme horkým olejem
    3. Grilujeme po obou stranách 8 minut, během pečení poléváme rybu horkým olejem a na poslední 2 minuty posypeme kousky sumce změklou cibulí.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.