Rybářský rozcestník

Rizoto ze sumce

Opečené kostky masa ze sumce, promíchané s rýží a dalšími ingrediencemi.

2 náročnost
50 minut
  • 600 g sumce
  • 250 g rýže
  • 100 g oleje
  • 50 g tvrdého sýra
  • 2 ks stroužky česneku
  • 1 ks cibule
  • paprika
  • kečup
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Menší kousky ryby osolíme a na oleji opečeme dorůžova
    2. Maso vyjmeme a ve zbylém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli
    3. Rýži spaříme horkou vodou a přidáme k cibuli
    4. Přidáme opečené kousky sumce, nadrobno nakrájený česnek a mletou papriku, zalijeme 0,5 l horké vody, promícháme, zakryjeme poklicí a dusíme asi 30 minut
    5. Hotové rizoto na talířích posypeme nastrouhaným sýrem a dochutíme kečupem.

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chytání ryb z lodi

    Díky loďce máme možnost dopravit se na lovné místo, které není přístupné ze břehu a tak tato místa nejsou prochytaná rybáři, to je asi největší výhoda chytání ryb z lodí. Také díky driftování dokážeme z lodě pokrýt větší kvadrant vody, než při pouhém pohybu po břehu. A to nemluvím a romantice, adrenalinu a dalších výhodách při chytání ryb z lodí.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím