Pečené filety z pangasia servírované obložené limetkovou salsou.
1. Rybí filé dáme do mísy, přelijeme dvěma lžícemi citronové šťávy smíchané s lžící jemně nastrouhané citrónové kůry, solí a pepřem, opatrně filety několikrát otočíme a pak je okapané naskládáme na plech vyložený pečícím papírem
2. Přidáme celé stroužky česneku a cherry rajčátka, zakápneme olejem a v troubě vyhřáté na 200 °C, pečeme 15 minut
3. Hotové filety upečeného pangasia servírujeme obložené cherry rajčátky a česnekem, posypané limetkovou salsou a čerstvě nasekanou pažitkou.
Příprava limetkové salsy:
1. Cibuli nasekáme na jemno, chilli papričku zbavenou jadřince nakrájíme na drobné kousky
2. Limetkovou šťávu smícháme s cukrem, nasekanou cibulí a chilli papričkou.