Rybářský rozcestník

Pstruh podle Ernesta Hemingwaye

Na tuku opečení pstruzi, servírovaní s ušlehanou smetanou smíchanou s ananasem a koprem.

2 náročnost
20 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 4 ks pstruzi (asi 800 g)
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 100 ml bílého vína
  • 60 g másla
  • ananasový kompot
  • utlučené nové koření
  • tlučený pepř
  • kopr
  • sůl
  • Příprava

    1. Pstruhy zbavené žeber osolíme a okořeníme tlučeným pepřem a novým kořením
    2. Maso po obou stranách opečeme na rozpáleném másle
    3. Na závěr pečení podlijeme ryby vínem, ještě chvíli vše prohřejeme
    4. Do ušlehané smetany vmícháme špetku kopru a kousky ananasu, touto směsí pstruhy na talířích ozdobíme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.