Rybářský rozcestník

Síh (peleď nebo maréna) v alobalu

V troubě v alobalu na másle upečené porce vykostěného síha.

2 náročnost
30 minut
  • 800 g síha peledě nebo marény
  • 40 g másla
  • citrónová šťáva
  • hladká mouka
  • pepř
  • sůl
  • alobal
  • Příprava

    1. Vykostěné porce ryby osolíme, okořeníme nejlépe čerstvě namletým pepřem, poprášíme moukou a položíme na máslem potřený alobal
    2. Jednotlivé porce důkladně zabalíme a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20 minut (pečeme na roštu ne na plechu)
    3. Hotové, upečené síhy pokapeme citrónovou šťávou a ihned podáváme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.