Rybářský rozcestník

Lipani na másle pečení v alobalu

Osolení, pepřem okořenění lipani, pokapaní citronovou šťávou, upečení na grilu zabalení v alobalu.

2 náročnost
35 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 4-8 ks lipanů (800 g)
  • 60 g másla
  • citronová šťáva
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Vykuchané, pod tekoucí vodou opláchnuté lipany, osušíme nejlépe papírovými ubrousky
    2. Osolíme je, okořeníme pepřem, pak ryby potřeme povoleným máslem, každou zvlášť zabalíme do alobalu
    3. Pečeme asi 20 minut na důkladně rozpáleném grilu.

    Doporučení

    Takto připravené ryby můžeme také upéci v troubě.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.