Rybářský rozcestník

Karbanátky z tresky

Rozemleté maso z tresky restované na pánvičce.

2 náročnost
35 minut
  • 850 g vykuchané tresky bez hlavy
  • 80 g tuku na smažení
  • 50 g strouhané housky
  • 40 g cibule
  • 30 g tuku
  • 2 ks žemle
  • 1 ks vejce
  • mletý pepř
  • sůl
  • mléko na namočení
  • Příprava

    1. Připravíme si mletou hmotu podle výše uvedených ingrediencí, dochutíme ji pepřem a solí
    2. Rozdělíme ji na několik částí a tvoříme kulaté nebo oválné karbanátky
    3. Obalujeme je ve strouhané housce
    4. Rozehřejeme tuk a karbanátky na něm zvolna usmažíme po obou stranách do červena.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší, salátem z čerstvé zeleniny nebo sterilovaným zelím.

    Nejčtenější články

    Atraktory ve spreji – šikovná pomůcka zkušeného rybáře

    Atraktory jsou určeny výhradně pro zatraktivnění nástrah a návnad jak pro lov kaprovitých ryb, tak i pro lov dravců. Prodávají se v různých variantách, ale velmi oblíbené, hlavně u zkušených rybářů, jsou ve formě sprejů.

    Základy výběru správného stanu pro rybáře

    Rybářské stany a bivaky tvoří samostatný segment v rozsáhlé nabídce stanů. Jak se v něm zorientovat a které parametry jsou pro nákup úplně nejdůležitější?

    Metlička na míchání zakrmovacích směsí

    Metlička na promíchání zakrmovacích směsí v kombinaci s bateriovou vrtačkou nám usnadní důkladné spojení všech vnadících složek. Jde o skvělého pomocníka. Právě správné promíchání zakrmovací směsi nám může pomoci k pěkným úlovkům.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím