Rybářský rozcestník

Karbanátky z tresky

Rozemleté maso z tresky restované na pánvičce.

2 náročnost
35 minut
  • 850 g vykuchané tresky bez hlavy
  • 80 g tuku na smažení
  • 50 g strouhané housky
  • 40 g cibule
  • 30 g tuku
  • 2 ks žemle
  • 1 ks vejce
  • mletý pepř
  • sůl
  • mléko na namočení
  • Příprava

    1. Připravíme si mletou hmotu podle výše uvedených ingrediencí, dochutíme ji pepřem a solí
    2. Rozdělíme ji na několik částí a tvoříme kulaté nebo oválné karbanátky
    3. Obalujeme je ve strouhané housce
    4. Rozehřejeme tuk a karbanátky na něm zvolna usmažíme po obou stranách do červena.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší, salátem z čerstvé zeleniny nebo sterilovaným zelím.

    Nejčtenější články

    O pohár předsedy SÚS 2022

    Tradiční rybářské závod „O pohár předsedy SÚS“, se koná na vodní ploše Písková Lhota 14. 5. pro dospělé a 15. 5. 2022 pro děti a mládež. Rezervaci lze provést do 6. 5. Neváhejte se přihlásit! Volná místa budou k dispozici i v den závodu, takže můžete přijet…

    MO ČRS Rokycany pořádá místní kolo Zlaté udice 2022

    Místní organizace Českého rybářského svazu Rokycany pořádá v sobotu 30. dubna 2022 MÍSTNÍ KOLO rybářské soutěže pro mládež – ZLATÁ UDICE 2022….

    Propozice na Jarní a Dětské závody ČRS MO Kladruby 28.5. a 29.5. 2022

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní a Dětské rybářské závody konané ve dnech 28. a 29. května 2022 na nádrži Záhorská. V příloze Vám zasíláme propozice obou závodů a jsme v očekávání Vašich rezervací lovných míst. Těšíme se na Vaši hojnou účast! Výbor ČRS MO Kladno…

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím