Rybářský rozcestník

Kapr po indicku

Na oleji zprudka opečené porce kapra, podušené spolu s cibulí, feferonkami a kokosem, dochucené citronovou šťávou.

2 náročnost
40 minut
Kapr po indicku
  • 1 kg masa z kapra
  • 6 lžic strouhaného kokosu
  • 2-3 ks cibule
  • 1 ks feferonky
  • citronová šťáva
  • voda
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Filety z kapra mírně osolíme a prudce na oleji orestujeme po obou stranách
    2. Opečené maso vyjmeme a na témž oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přepůlenou, jadřinců zbavenou feferonku
    3. Kapra vložíme zpět do pánve a podlijeme kokosem, předem rozvařeným v malém množství vody
    4. Přiklopené pokličkou dusíme doměkka
    5. Hotový pokrm ještě zakápneme citronovou šťávou.

    Doporučení

    Jako přílohu podáváme vařenou rýži.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.