Hustá omáčka z majonézy a kyselé smetany ochucená citronovou šťávou, usekaným fenyklem a worcesterskou omáčkou. Servíruje se k různě upraveným, ale studeným rybám.
1 náročnost
5 minut
Příprava
Do vychlazené husté majonézy zamícháme kyselou smetanu a usekaný fenykl
Omáčku dochutíme citronvou šťávou a Worcesterem
Dobře promícháme a pak podáváme k různě upraveným, studeným rybám.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Mník z čeledi treskovitých má bílé, jemné, dietním maso. I když je to vlastně mořská ryba, u nás žije její zástupce ze sladkovodní říše, mník jednovousý. Tento recept pochází z Francie, kde je mník velmi oblíben.
Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….