Rybářský rozcestník

Kreolská omáčka

Tuto dobře v lednici odleženou omáčku servírujeme nejlépe k pečeným smaženým nebo grilovaným rybám, případně k různým smaženým nebo grilovaným mořským potvorám.

1 náročnost
10 minut
+ doba odležení  
Kreolská omáčka
  • Rozpis na 2 porce:
  • 0,25 l rajčatového protlaku
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 1/2 lžíce strouhaného celeru
  • 1 lžička oleje (rostlinný nebo olivový)
  • 3-4 ks olivy rozkrájenné na tenká kolečka
  • 1 ks cibule nakrájené nadrobno
  • špetka chilli koření
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • vhodná sklenice s uzávěrem
  • Příprava

    1. Všechny ingredience spolu smícháme
    2. omáčku nalijeme do vhodné sklenice, povrch zalijeme olejem
    3. Necháme v lednici několik dní stát, pak podáváme k různě upraveným rybám či darům moře.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….