Tuto dobře v lednici odleženou omáčku servírujeme nejlépe k pečeným smaženým nebo grilovaným rybám, případně k různým smaženým nebo grilovaným mořským potvorám.
1 náročnost
10 minut
+ doba odležení
Kreolská omáčka
Rozpis na 2 porce:
0,25 l rajčatového protlaku
2 lžíce citronové šťávy
1/2 lžíce strouhaného celeru
1 lžička oleje (rostlinný nebo olivový)
3-4 ks olivy rozkrájenné na tenká kolečka
1 ks cibule nakrájené nadrobno
špetka chilli koření
mletý černý pepř
sůl
vhodná sklenice s uzávěrem
Příprava
Všechny ingredience spolu smícháme
omáčku nalijeme do vhodné sklenice, povrch zalijeme olejem
Necháme v lednici několik dní stát, pak podáváme k různě upraveným rybám či darům moře.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Karbanátky z rybího masa a dalších ingrediencí, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova, servírované posypané sladkou paprikou a pokapané citronovou šťávou.
Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!
Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.
Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….