Rybářský rozcestník

Rybářská polévka

Polévka ze pstruhů uvařených spolu se zeleninou. Recept z Albánie.

2 náročnost
60 minut
Rybářská polévka
  • 1 kg pstruhů
  • 5 ks mrkví
  • 4-5 ks brambor
  • 3 ks cibule
  • 3 ks stroužky česneku
  • 2 ks rajčat
  • 1 snítka tymiánu
  • 1,5 l vody
  • pepř
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. V hrnci na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky česneku
    2. Jakmile cibule zesklovatí, přidáme oškrábané, na kostičky nakrájené brambory a mrkev, na plátky nebo měsíčky pokrájená rajčata
    3. Zeleninu zalijeme vodou, až začne polévka vařit, přidáme očištěné pstruhy a polévku dochutíme solí a pepřem
    4. Uvařené ryby vytáhneme, vykostíme a nakrájíme na větší kusy, uvařenou zeleninu pomeleme
    5. Kousky ryb a pomletou zeleninu potom vrátíme zpět do hrnce a polévku ještě malou chvíli povaříme.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.