Rybářský rozcestník

Sumčí škvarky

Osolené a pepřem okořeněné kostky ze sumce obalené v mouce a opečené na rozpáleném sádle dozlatova.

1 náročnost
20 minut
  • 800 g masa ze sumce
  • 100 g sádla
  • mletý černý pepř
  • hladeká mouka
  • sůl
  • Příprava

    1. Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 1, 5 cm
    2. Osolíme, okořeníme pepřem, pak maso obalíme v mouce
    3. Za stálého míchání, na rozpáleném sádle, maso opečeme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.