Osolené porce masa ze sumce opečené na rozpáleném másle.
1 náročnost
15 minut
+ 30 minut odležení
800 g masa ze sumce
120 g másla
citrón
sůl
Příprava
1. Maso nakrájíme na porce, osolíme a necháme 30 minut odležet
2. Na rozpáleném másle opečeme rybu po obou stranách
3. Opečené porce ryby na talířích zdobíme plátky citrónu.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….