Rybářský rozcestník

Studená koprová omáčka

Studená majonézová omáčka, zahoustlé konzistence. Skvělá k rybímu masu.

1 náročnost
10 minut
Studená koprová omáčka
  • Rozpis na 500 g:
  • 350 g základní majonézy
  • 125 g zakysané smetany
  • 15 g čerstvého kopru
  • 10 g octu
  • 8 g cukru
  • 5 g soli
  • Příprava

    1. Základní majonézu rozmícháme se zakysanou smetanou, octem, cukrem a solí
    2. Do promíchané omáčky přidáme očištěný, opraný a jemně nasekaný kopr
    3. Vše vzájemně dobře promícháme.

    Nejčtenější články

    Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky? – Výsledky ankety!

    Nedávno jsme ukončili hlasování v naší anketě s otázkou: „Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky?“ Hlasovalo celkem 3574 čtenářů a poměrně jasně se vyjádřili proti případnému zákazu lovu na živé nástražní rybky na svazových, ale i soukromých vodách v Česku.

    Kam v létě za rybařením – tipy na výlety s celou rodinou

    Léto je ideální dobou pro to, trávit většinu času s rodinou nebo partou přátel poblíž vody. Rybářům se pak už jen nabízí možnost spojit příjemné s užitečným, vzít své nejbližší za dobrodružstvím a ukázat jim v čem tkví kouzlo rybaření. Která místa v Čechách jsou pro rodiny či větší partu lidí ty nejlepší?

    Kde vzít masné červy, když je rybář zapomene doma

    Masní červi rozhodně patří mezi nejoblíbenější nástrahu především plavačkářů, ale i rybářů chytající například s feederovými pruty. Právě na menší ryby jde o dokonalou nástrahu. Ovšem co si počít, když je zapomeneme doma?