Rybářský rozcestník

Slávky jedlé uzené zahorka

Recept na přípravu slávek jedlých uzením.

3 náročnost
60 minut
  • libovolné množství slávek
  • bílé víno
  • cibule
  • pepř
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Slávky se dobře operou a okartáčují
    2. Položí se na odkapávací plech v malé udírně pro uzení zahorka a pokapou olejem
    3. Na slávky se nasype sůl, pepř a cibule a přelijí se hrnkem bílého vína
    4. Udí se 30–50 minut při teplotě 180 °C.

    Nejčtenější články

    Atraktory ve spreji – šikovná pomůcka zkušeného rybáře

    Atraktory jsou určeny výhradně pro zatraktivnění nástrah a návnad jak pro lov kaprovitých ryb, tak i pro lov dravců. Prodávají se v různých variantách, ale velmi oblíbené, hlavně u zkušených rybářů, jsou ve formě sprejů.

    Základy výběru správného stanu pro rybáře

    Rybářské stany a bivaky tvoří samostatný segment v rozsáhlé nabídce stanů. Jak se v něm zorientovat a které parametry jsou pro nákup úplně nejdůležitější?

    Metlička na míchání zakrmovacích směsí

    Metlička na promíchání zakrmovacích směsí v kombinaci s bateriovou vrtačkou nám usnadní důkladné spojení všech vnadících složek. Jde o skvělého pomocníka. Právě správné promíchání zakrmovací směsi nám může pomoci k pěkným úlovkům.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím