Bylinkami, solí, cibulí a sladkou mletou paprikou dochucené povolené máslo, vytvarované do tvaru válečku, vychlazené, vhodné jako příloha k pečeným, dušeným nebo grilovaným rybám.
1 náročnost
15 minut
+ doba vychlazení
Bylinkovo-paprikové máslo
200 g másla
2 lžíce nadrobno nasekaných bylinek (lze použít i sušené!)
1 lžíce prolisované cibule
1/2 lžičky mleté sladké papriky
1/4 lžičky bylinkové soli
Příprava
Povolené máslo utřeme spolu s nasekanými bylinkami
Dochutíme prolisovanou cibulí, mletou sladkou paprikou a bylinkovou solí, opět důkladně propracujeme
Vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie, necháme v ledničce ztuhnout.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Marinovaný filet chlazeného lososa zprudka opečený na pánvi na olivovém oleji a másle, servírovaný se směsí orestované zeleniny a opečenou bagetou, nebo bulgurem, kuskusem …
Aspik lze vyrobit jak ze sladkovodních, tak mořských ryb. Například z kapra, sumce, candáta, tresky, chňapala… Vždy použijte rybí maso pevnější konzistence s malým obsahem svalových kůstek.
Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.