Jedna z variant jak připravit chutnou rybářskou polévku ze zbytků a kousků masa sumce. Polévka je ke konci vaření zjemněná smetanou a zahuštěná moukou.
V mouce s paprikou obalené podkovy z kapra pokapané citronovou šťávou, usmažené dozlatova, poté podušené chvíli v omáčce připravené z výpeku po smažení ryby.
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!