Rybářský rozcestník

Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí

Podkovy nakrájené z čerstvého lososa marinované v provensálském koření. Grilované spolu s klínky cibule a koktejlovými rajčaty.

2 náročnost
30 minut
+ doba marinování  
Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí
  • 1 kg čerstvého lososa
  • 30 ks koktejlových rajčat
  • 6 ks cibule
  • provensálské koření
  • tuk na gril
  • sůl
  • Ostatní:
  • ve vodě namočené špejle
  • Příprava

    1. Lososa nakrájíme na 3 cm vysoké podkovy
    2. V misce smícháme olej s provensálským kořením a solí
    3. Lososa v této marinádě necháme uležet asi 60 minut
    4. Na špejli (osušenou) navlékneme klínky cibule, rajčata omyjeme a osušíme
    5. Rybí maso grilujeme spolu se zeleninou, dokud rajčata a cibule nechytnou barvu a losos lehce nezezlátne, ihned podáváme.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.