Rychlý recept na žabí stehýnka marinovaná v pikantní marinádě, pak opečená dohněda na pánvi, servírovaná přelitá teplou marinádou. Rozpis na 1 porci!
1. Všechny suroviny na marinádu vymícháme a naložíme do ní na 2 hodiny stehýnka
2. Po uplynulé době stehýnka vyjmeme, zbavíme marinády a trochu osoušíme
3. Osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou oleje dohněda
4. Vyjmeme je, uchováme v teple a na pánev vlijeme marinádu, necháme projít varem a podáváme ke stehýnkům.
Podávejte ozdobené něčím zeleným, petrželkou koriandrem nebo posekanou jarní cibulkou. S rýží nebo pečivem.
Zdroj: V kuchyni vždy otevřeno. Další recepty najdete také na blogu: V kuchyni vždy otevřeno ….