Rybářský rozcestník

Úhoř po finsku

V alobalu zabalené porce úhoře spolu s plátky rajčat a citrónů, ugrilované na roštu.

2 náročnost
30 minut
  • 800 g úhoře
  • 40 g másla
  • 4 ks rajčat
  • 2 ks citrónů
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Čtverce alobalu potřeme máslem, poklademe plátky citrónů zbavených jader, plátky rajčat a osolené a opepřené porce úhoře
    2. Z jednotlivých alobalů vytvoříme balíčky, které dáme na dobře rozpálený rošt grilu a pečeme asi 20 minut.

    Doporučení

    Balíčky můžeme také upéci v troubě vyhřáté na 200 °C.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….