Rybářský rozcestník

Síh (peleď nebo maréna) v alobalu

V troubě v alobalu na másle upečené porce vykostěného síha.

2 náročnost
30 minut
  • 800 g síha peledě nebo marény
  • 40 g másla
  • citrónová šťáva
  • hladká mouka
  • pepř
  • sůl
  • alobal
  • Příprava

    1. Vykostěné porce ryby osolíme, okořeníme nejlépe čerstvě namletým pepřem, poprášíme moukou a položíme na máslem potřený alobal
    2. Jednotlivé porce důkladně zabalíme a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20 minut (pečeme na roštu ne na plechu)
    3. Hotové, upečené síhy pokapeme citrónovou šťávou a ihned podáváme.

    Nejčtenější články

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….