Rybářský rozcestník

Pomazánka z uzených ryb

Pomazánky z vyuzených ryb nebo uzenáče, cibule, másla a citronové šťávy.

1 náročnost
15 minut
  • 150 g uzených ryb nebo uzenáče
  • 100 g másla
  • 1 ks cibule
  • trochu citronové šťávy
  • špetka soli
  • Příprava

    1. Vykostěnou rybu umeleme na masovém strojku
    2. Povolené máslo utřeme do pěny, přidáme rybu, na jemno usekanou cibuli a trochu citronové šťávy, vše promícháme
    3. Není-li ryba dost slaná, pomazánku ještě dle chuti přisolíme.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….