Rybářský rozcestník

Pomazánka z uzené ryby (mořské nebo sladkovodní)

Umleté vykoštěné maso z vyuzené makrely, promíchané s cibulí, máslem, kečupem …

1 náročnost
15 minut
Pomazánka z uzené ryby (mořské nebo sladkovodní ryby)
  • 200 g vyuzené makrely nebo jiné mastnější ryby
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 lžíce másla
  • 1 ks větší sladkokyselé okurky
  • 1 ks cibule
  • citronová šťáva
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Makrelu vykostíme a umeleme na strojku
    2. Cibuli a okurku nasekáme na jemno, umleté maso z makrely rozetřeme s povoleným máslem, přidáme nakrájenou cibuli, okurku a kečup
    3. Vše promícháme, osolíme, okořeníme pepřem a dochutíme citronovou šťávou
    4. Takto připravenou rybí pomazánku mažeme na veku nebo jiné pečivo.

    Poznámka

    Autor receptu: Dalibor Marounek

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chlebové těsto 100x jinak

    Tak ta stovka, to je hodně nadnesené, 🙂 ale rozhodně vám zde dáme pár rad, jak využít doma vyrobené chlebové těsto na několik vtipných způsobů. Je vhodné především pro lov bílé ryby, hodně pak chutná i větším kaprům.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím