Rybářský rozcestník

Pomazánka z uzené ryby (mořské nebo sladkovodní)

Umleté vykoštěné maso z vyuzené makrely, promíchané s cibulí, máslem, kečupem …

1 náročnost
15 minut
Pomazánka z uzené ryby (mořské nebo sladkovodní ryby)
  • 200 g vyuzené makrely nebo jiné mastnější ryby
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 lžíce másla
  • 1 ks větší sladkokyselé okurky
  • 1 ks cibule
  • citronová šťáva
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Makrelu vykostíme a umeleme na strojku
    2. Cibuli a okurku nasekáme na jemno, umleté maso z makrely rozetřeme s povoleným máslem, přidáme nakrájenou cibuli, okurku a kečup
    3. Vše promícháme, osolíme, okořeníme pepřem a dochutíme citronovou šťávou
    4. Takto připravenou rybí pomazánku mažeme na veku nebo jiné pečivo.

    Poznámka

    Autor receptu: Dalibor Marounek

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Mazaní okouni, lov kaprů ve vázkách a rybářská petice?

    Listí ze stromů je už pomalu dole a rybářská sezóna se blíží ke svému konci. Není čas ztrácet čas! Při pohledu z okna do šedivé krajiny se chce jen málokomu zvednout z gauče a jít vymrznout k vodě. Pozdní podzim u vody sice není pro každého, odměnou ale bude naprostý klid, který v létě na březích prostě nezažijete. Pojďte se mrknout na několik tipů, které se vám budou u vody hodit!