Rybářský rozcestník

Plody moře s černými fazolemi

Na pánvi opečené plody moře spolu s vařenými fazolemi a dalšími ingrediencemi.

2 náročnost
20 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 250 g směsi mořských plodů
  • 200 g vařených černých fazolí
  • 100 g pórku
  • 4 lžíce oleje
  • 1-2 ks stroužky česneku
  • tabasco
  • sůl
  • Příprava

    1. Nejlépe na pánvi wok rozpálíme olej, vsypeme do něj rozmrazené kousky mořských plodů a zprudka je orestujeme
    2. Do pánve k opečeným plodům přisypeme na kolečka nakrájený pórek a plátky česneku, osolíme a promícháme s vařenými fazolemi
    3. Pokrm zakápneme tabascem, zamícháme a ihned podáváme.

    Doporučení

    Jako přílohu servírujeme tousty nebo jiné čerstvé pečivo.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….