Rybářský rozcestník

Piemontský rybí salát

Salát připravený z upečeného nebo podušeného rybího filé, jablka, sýra, majonézy a dalších ingrediencí.

1 náročnost
15 minut
+ doba odležení  
Piemontský rybí salát
  • 300 g pečeného nebo dušeného rybího filé
  • 100 g majonézy
  • 100 g tvrdého sýra
  • 1 ks stroužku česneku
  • 1 ks menšího celeru
  • 1 ks jablka
  • citrónová šťáva
  • petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Filé nakrájíme na menší kousky
    2. Přidáme kostičky uvařeného celeru, oloupaného jablka a sýra
    3. Majonézu ochutíme utřeným česnekem, přisolíme a zakápneme citrónovou šťávou, vmícháme ji do salátu
    4. Salát necháme v lednici uležet, jednotlivé porce zdobíme nasekanou petrželkou.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!