Rybářský rozcestník

Piemontský rybí salát

Salát připravený z upečeného nebo podušeného rybího filé, jablka, sýra, majonézy a dalších ingrediencí.

1 náročnost
15 minut
+ doba odležení  
Piemontský rybí salát
  • 300 g pečeného nebo dušeného rybího filé
  • 100 g majonézy
  • 100 g tvrdého sýra
  • 1 ks stroužku česneku
  • 1 ks menšího celeru
  • 1 ks jablka
  • citrónová šťáva
  • petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Filé nakrájíme na menší kousky
    2. Přidáme kostičky uvařeného celeru, oloupaného jablka a sýra
    3. Majonézu ochutíme utřeným česnekem, přisolíme a zakápneme citrónovou šťávou, vmícháme ji do salátu
    4. Salát necháme v lednici uležet, jednotlivé porce zdobíme nasekanou petrželkou.

    Nejčtenější články

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….