Rybářský rozcestník

Piemontský rybí salát

Salát připravený z upečeného nebo podušeného rybího filé, jablka, sýra, majonézy a dalších ingrediencí.

1 náročnost
15 minut
+ doba odležení  
Piemontský rybí salát
  • 300 g pečeného nebo dušeného rybího filé
  • 100 g majonézy
  • 100 g tvrdého sýra
  • 1 ks stroužku česneku
  • 1 ks menšího celeru
  • 1 ks jablka
  • citrónová šťáva
  • petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Filé nakrájíme na menší kousky
    2. Přidáme kostičky uvařeného celeru, oloupaného jablka a sýra
    3. Majonézu ochutíme utřeným česnekem, přisolíme a zakápneme citrónovou šťávou, vmícháme ji do salátu
    4. Salát necháme v lednici uležet, jednotlivé porce zdobíme nasekanou petrželkou.

    Nejčtenější články

    Zpráva z MiČR handicapovaných rybářů a žen v plavané 2024

    Vážení přátelé sportovní rybařiny, plavané především! O posledním dubnovém víkendu proběhlo na Labi v Mělníku Mistrovství ČR handicapovaných rybářů v plavané s účastí polských závodníků a Mistrovství ČR v plavané žen. Mistrem republiky mezi handicapovanými rybáři se stal Radim Kozlovský z MO Kladruby, domácí šampionkou v plavané je pak Hana Purkrábková z MO Plaňany…

    3. Mistrovství světa v muškaření v kategorii žen a 9. Mistrovství světa v muškaření v kategorii masters (veteránů)

    Jihočeský územní svaz a Český rybářský svaz si dovolují pozvat sportovní rybáře na jeden z nejvýznamnějších muškařských závodů na světě, který se bude konat na jihočeských revírech od 19.–25. května 2024.

    Report jarní závody Záhorská

    Vážení přátelé, rybářky, rybáři – KAMARÁDI. Dovolte, abychom Vás informovali o prvních kladrubských závodech v roce 2024 na nádrži Záhorské. Na sobotu byl naplánován závod pro dospělé a na neděli závod pro „malé“ rybářky a rybáře…