Rybářský rozcestník

Rybí pomazánka s mrkví

Sardinky, vejce natvrdo, máslo, sterilované okurky, mrkev a cibule, to vše smíchané v chutnou pomazánku.

1 náročnost
20 minut
Rybí pomazánka s mrkví
  • 1 konzerva sardinek v oleji
  • 3 ks vajec uvařených natvrdo
  • 2 ks sterilované okurky
  • 1 ks menší cibule
  • 1 ks mrkve
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout
    2. Sardinky necháme okapat z oleje a spolu s vejci je drobně nasekáme a utřeme s máslem
    3. Přidáme jemně nasekanou nebo nastrouhanou cibuli, okurku a na jemno nastrouhanou mrkev
    4. Vše dobře promícháme a osolíme.

    Doporučení

    Mažeme na čerstvé pečivo.

    Nejčtenější články

    Největší dětské rybářské závody na rybníce Konopiště

    Pořádáme již třetí ročník dětských závodů pro širokou veřejnost( není třeba rybářského lístku). Loňská účast byla 108 dětí. Každý malý závodník má v ceně startovného (100 kč) zajištěné jídlo a pití a drobný prezent. Do 50tého místa garantujeme věcné a hodnotné ceny.

    DIGITAL Smart Cradle – absolutní vítěz GRAND PRIX For Fishing 2023

    I letos měl rybářský veletrh For Fishing 2023 bohatý doprovodný program. Kromě jiného se také vystavovatelé mohli přihlásit s nějakým zajímavým výrobkem do soutěže GRAND PRIX For Fishing 2023. Jde o prestižní záležitost a tak není divu, že se letos soutěže zúčastnily i takové rybářské celebrity, jako Karel Nikl nebo Lukáč Krása. Ovšem hlavní cena letos skončila na Slovensku!

    Ryby v české kuchyni – 1. díl

    Ryby se v Čechách konzumují po staletí. Dříve hlavně sladkovodní, nyní si oblibu získaly i ryby mořské. Asi nejvýznamnější rybou u nás byl odedávna kapr. Kapr se začal konzumovat již ve středověku a to díky rozmachu rybnikářství, kdy rybníky patřily k běžné součásti feudálních panství, ale i klášterů. Do výstavby rybníků se pak zapojily později i města.