Rybářský rozcestník

Rybí pomazánka s mrkví

Sardinky, vejce natvrdo, máslo, sterilované okurky, mrkev a cibule, to vše smíchané v chutnou pomazánku.

1 náročnost
20 minut
Rybí pomazánka s mrkví
  • 1 konzerva sardinek v oleji
  • 3 ks vajec uvařených natvrdo
  • 2 ks sterilované okurky
  • 1 ks menší cibule
  • 1 ks mrkve
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout
    2. Sardinky necháme okapat z oleje a spolu s vejci je drobně nasekáme a utřeme s máslem
    3. Přidáme jemně nasekanou nebo nastrouhanou cibuli, okurku a na jemno nastrouhanou mrkev
    4. Vše dobře promícháme a osolíme.

    Doporučení

    Mažeme na čerstvé pečivo.

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chytání ryb z lodi

    Díky loďce máme možnost dopravit se na lovné místo, které není přístupné ze břehu a tak tato místa nejsou prochytaná rybáři, to je asi největší výhoda chytání ryb z lodí. Také díky driftování dokážeme z lodě pokrýt větší kvadrant vody, než při pouhém pohybu po břehu. A to nemluvím a romantice, adrenalinu a dalších výhodách při chytání ryb z lodí.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím