Rybářský rozcestník

Bavorská rybí polévka

Spařené rybí vnitřnosti nakrájené na kousky, smíchané s dalšími ingrediencemi, povařené ve tvaru knedlíčků v silném rybím vývaru. Recept z Německa.

2 náročnost
40 minut
  • 300 g rybích vnitřností
  • 250 g brokolice
  • 100 g mrkve
  • 50 g strouhanky
  • 2 ks vejce
  • 1 l silného rybího vývaru
  • petrželová a celerová nať
  • provensálské bylinky
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybí vnitřnosti spaříme vroucí vodou, scedíme a pak nakrájíme na menší kousky
    2. Rybí maso smícháme s vejci, strouhankou a zelenými bylinkami, dochutíme solí
    3. Ze vzniklé hmoty tvoříme větší kulaté knedlíčky a ty pak zvolna vaříme v silném rybím vývaru
    4. Do polévky vložíme až na závěr nadrobno nakrájené kousky mrkve a brokolice, nasekané bylinky a rozkrájené knedlíčky.

    Doporučení

    Polévku můžeme obohatit zavařením jemnými ovesnými vločkami nebo pohanky lámanky.

    Nejčtenější články

    NONSTOP – lov ryb po půlnoci. Proč s ním všichni dělají takovou vědu?

    Dříve jsem byl velkým propagátorem lovu ryb pře půlnoc, nyní již mám pochyby, jak moc jde o výhodu moci chytat ryby celou noc. Po několika letech, co na revírech v NONSTOP režimu chytám, jsem totiž zjistil, že těch ryb, chycených v noci, zase až tak moc není.

    Cíleně pro rybí maso chodí k vodě jen něco málo přes 4 % registrovaných rybářů

    Z naší ankety s otázkou: „Proč vlastně rybařím?“, jasně vyplývá, že k vodě pro rybí maso chodí jen malé procento rybářů. Většina nás rybářů má totiž jiný důvod, proč vlastně k vodě na ryby chodí. Možná budete překvapeni, jak více jak 8 000 rybářů, v naší anketě, tedy hlasovalo.

    Žebrové krmítko naplněné pečivem

    V žebrovém krmítku skvěle drží jak větší kusy rohlíku, tak i kousky chleba. Lze pečivem naplnit a plně nahradit klasickou zakrmovací směs. I když jde o nouzové řešení, pokud nám například dojde zakrmovací směs, občas se vyplatí pečivo nasadit i místo krmné směsi jako hlavní zakrmovací složku krmení.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím