Rybářský rozcestník

Baltický rybí salát

Pikatní rybí salát s viditelnými kousky použitých surovin.

1 náročnost
20 minut
  • Na 1 kg:
  • 750 g marinovaných ryb se zeleninou bez nálevu
  • 70 g okurek sterilovaných bez nálevu
  • 50 g papriky sterilované bez nálevu
  • 50 g cibule
  • 50 g oleje
  • 30 g feferonů sterilovaných bez nálevu
  • 30 g hořčice
  • 20 g nálevu z okurek
  • 2 g mletého pepře
  • Příprava

    1. Marinované ryby oddělíme od zeleniny a rybí maso překrájíme příčně na kousky o velikosti asi 2×2 cm
    2. Přidáme okapanou zeleninu z ryb, kostičky okurek, nudličky papriky, nasekané feferony a na kolečka nakrájenou cibuli
    3. Vše promícháme s nálevem připraveným z oleje, hořčice, mletého pepře a nálevu z okurek.

    Nejčtenější články

    První chytání, aneb, co musí udělat rybář, než začne chytat

    Máme platné rybářské dokumenty, doma jsme si udělali přípravu a vše potřebně nachystali k vodě, včetně svačiny a pití a právě jsme dorazili k vodě … co vše předchází chytání? Hodíme hned silon s návnadou do vody a začneme? Rozhodně ne!

    Kačení máma, opeřený Rambo a Terminátor v jednom

    O letošní letní výpravě na Sumce se s námi u vody skamarádila kačení rodinka, máma a její čtyři mladé. My je krmili, oni nás obšťastňovali svojí přítomností. Běda jiným kačenám, které nás chtěli také navštívit. Ty naše kačení máma hnala tak urputně, že z ní šel až strach.

    Method feeder krmítko – tlakové vrstvení krmení

    I když název zní trochu moc technicky a složitě, nejde o nic jiného, než o plnění method feeder krmítka ve dvou krocích, jedním, nebo například i dvěma druhy krmení.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím