Rybářský rozcestník

Baltický rybí salát

Pikatní rybí salát s viditelnými kousky použitých surovin.

1 náročnost
20 minut
  • Na 1 kg:
  • 750 g marinovaných ryb se zeleninou bez nálevu
  • 70 g okurek sterilovaných bez nálevu
  • 50 g papriky sterilované bez nálevu
  • 50 g cibule
  • 50 g oleje
  • 30 g feferonů sterilovaných bez nálevu
  • 30 g hořčice
  • 20 g nálevu z okurek
  • 2 g mletého pepře
  • Příprava

    1. Marinované ryby oddělíme od zeleniny a rybí maso překrájíme příčně na kousky o velikosti asi 2×2 cm
    2. Přidáme okapanou zeleninu z ryb, kostičky okurek, nudličky papriky, nasekané feferony a na kolečka nakrájenou cibuli
    3. Vše promícháme s nálevem připraveným z oleje, hořčice, mletého pepře a nálevu z okurek.

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chytání ryb z lodi

    Díky loďce máme možnost dopravit se na lovné místo, které není přístupné ze břehu a tak tato místa nejsou prochytaná rybáři, to je asi největší výhoda chytání ryb z lodí. Také díky driftování dokážeme z lodě pokrýt větší kvadrant vody, než při pouhém pohybu po břehu. A to nemluvím a romantice, adrenalinu a dalších výhodách při chytání ryb z lodí.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím