Rybářský rozcestník

Baltický rybí salát

Pikatní rybí salát s viditelnými kousky použitých surovin.

1 náročnost
20 minut
  • Na 1 kg:
  • 750 g marinovaných ryb se zeleninou bez nálevu
  • 70 g okurek sterilovaných bez nálevu
  • 50 g papriky sterilované bez nálevu
  • 50 g cibule
  • 50 g oleje
  • 30 g feferonů sterilovaných bez nálevu
  • 30 g hořčice
  • 20 g nálevu z okurek
  • 2 g mletého pepře
  • Příprava

    1. Marinované ryby oddělíme od zeleniny a rybí maso překrájíme příčně na kousky o velikosti asi 2×2 cm
    2. Přidáme okapanou zeleninu z ryb, kostičky okurek, nudličky papriky, nasekané feferony a na kolečka nakrájenou cibuli
    3. Vše promícháme s nálevem připraveným z oleje, hořčice, mletého pepře a nálevu z okurek.

    Nejčtenější články

    Základní návazce a koncové sestavy pro boilie a pelety

    D-Rig, S-rig, plovoucí návazec s Pop Up bolie nebo peletkou, návazce pro lov ve vodním sloupci …. no, pro začínající, ale i mírně pokročilé rybáře těch názvů je až moc! 🙂 Moderní kaprařina má opravdu rozmanité názvosloví různých důmyslných sestav koncových návazců. Jejich použití bývá závislé nejen na typu revíru, ale také na dalších okolnostech, například na hloubce vodního sloupce v místě lovného místa, zda je dno bahnité nebo naopak písečné, mírně zarostlé nebo naopak s hojným rostlinstvem na dně… Ani v tomto článku nedokážeme ukázat všechny možnosti, jak uvázat a nabídnout nástrahu rybám. Najdete zde ale takový základní výběr návazců, které se v dnešní době nejvíce používají při lovu kaprovitých ryb na boilies a pelety.

    Honza Hubka a Jakub Kolář se stali mistry světa v lovu dravých ryb z lodě!

    Přátelé, naše reprezentace získala tento víkend v Anglii stříbrné medaile a posádka Honza Hubka a Jakub Kolář se stali mistry světa v lovu dravých ryb z lodě. Skvělý úspěch a velká gratulace celému týmu. 👍🎸🍀💪🙏👌

    Devadesát tun ryb z Buňkova na Pardubicku musí zlikvidovat kvůli viru

    Ryby v rybníce Buňkov v Břehách na Pardubicku jsou nakažené herpes virem. Není přenosný na člověka, ale mohl by se rozšířit do dalších chovů. Veterináři proto nařídili usmrcení ryb z celé chovné plochy. Výlov začne ve středu.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím