Rybářský rozcestník

Dva bráchové z Česka vyrábí sušené maso nabité proteiny i chutí. Maso Here bodne ve fitku, v autě i na rybách

Vedle sladkých proteinových tyčinek existuje ještě jedna cesta, jak si sbalit nálož bílkovin do fitka i na cesty. Pořádné sušené maso! Za tím, které koupíte pod značkou Maso Here, stojí dva bráchové, Ondřej a Jakub Plasovi, z Hradce Králové. Recepturu si dovezli z JAR, ale obsah balíčků vzniká výhradně v Česku za pomoci surovin z naší domoviny. A to všechno jejich vlastníma rukama. Na rozdíl od zmiňovaných tyčinek má sušené maso z domácí dílny řadu výhod – je čistě přírodní, neobsahuje cukry, o konzervantech neslyšelo ani z dálky a k tomu navíc nabídne silnou chuť, které žádná proteinová sladkost nemůže konkurovat.

Processed

Sušení není pro kluky z Maso Here žádná věda. Ondřej vysvětluje osvědčený postup při výrobě, který vyladili už v samotných začátcích a pokračují v něm dodnes: “Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené maso, špetku soli, 4 druhy koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo,” říká Ondřej Plas. Pro představu: jedno balení sušeného hovězího o hmotnosti 25 g je připraveno ze 100 g syrového masa a obsahuje přibližně 16 g bílkovin.

Za ochutnání kromě oblíbeného Hovězího Originálu stojí i jeho varianta s hořčicí a sušené krůtí maso. Pro milovníky pikantnějších chutí je u obou druhů mas k mání také verze s chilli. Pochutnat si můžete i na speciálních druzích masa jako je sobí, losí nebo jelení – to pochází z balíčků severských firem, které pánové z Maso Here na svém e-shopu nabízí souběžně s vlastní produkcí. Základní balení o váze 25 g stojí 65 Kč, plná krabice, tedy 24 sáčků sušeného masa, vás vyjde na 1 399 Kč.

Více o Maso Here

Maso Here dodává na trh poctivé sušené maso ruční výroby bez chemie a konzervantů. S původní recepturou přišli bratři Ondřej a Jakub Plasovi, kterým se od počátečního stánkového prodeje podařilo rozjet slušný rodinný byznys s vlastním e-shopem a profi výrobními prostory. V portfoliu značky jsou jak původní výrobky, tak vybraná sušená masa od prověřených dodavatelů ze zahraničí nebo například unikátní souprava na vlastní domácí sušení.

Zdroj: www.masohere.cz

Nejčtenější články

Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.