Rybářský rozcestník

Karbanátky z tresky

Rozemleté maso z tresky restované na pánvičce.

2 náročnost
35 minut
  • 850 g vykuchané tresky bez hlavy
  • 80 g tuku na smažení
  • 50 g strouhané housky
  • 40 g cibule
  • 30 g tuku
  • 2 ks žemle
  • 1 ks vejce
  • mletý pepř
  • sůl
  • mléko na namočení
  • Příprava

    1. Připravíme si mletou hmotu podle výše uvedených ingrediencí, dochutíme ji pepřem a solí
    2. Rozdělíme ji na několik částí a tvoříme kulaté nebo oválné karbanátky
    3. Obalujeme je ve strouhané housce
    4. Rozehřejeme tuk a karbanátky na něm zvolna usmažíme po obou stranách do červena.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými bramborami, bramborovou kaší, salátem z čerstvé zeleniny nebo sterilovaným zelím.

    Nejčtenější články

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….