Rybářský rozcestník

Uzený kapr sterilovaný

Sterilované podkovy uzeného kapra.

1 náročnost
140 minut
  • podkovy vyuzeného kapra
  • zavařovací sklenice
  • kvalitní olej
  • víčka
  • Příprava

    1. Podkovy uzeného kapra rozdělíme na polovinu a naskládáme do sklenic
    2. Přelijeme několika lžícemi dobrého oleje, uzavřeme
    3. Sterilujeme první den 1 hodinu, druhý den také 1 hodinu a to vždy při teplotě 100 °C.

    Nejčtenější články

    Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky? – Výsledky ankety!

    Nedávno jsme ukončili hlasování v naší anketě s otázkou: „Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky?“ Hlasovalo celkem 3574 čtenářů a poměrně jasně se vyjádřili proti případnému zákazu lovu na živé nástražní rybky na svazových, ale i soukromých vodách v Česku.

    Kam v létě za rybařením – tipy na výlety s celou rodinou

    Léto je ideální dobou pro to, trávit většinu času s rodinou nebo partou přátel poblíž vody. Rybářům se pak už jen nabízí možnost spojit příjemné s užitečným, vzít své nejbližší za dobrodružstvím a ukázat jim v čem tkví kouzlo rybaření. Která místa v Čechách jsou pro rodiny či větší partu lidí ty nejlepší?

    Kde vzít masné červy, když je rybář zapomene doma

    Masní červi rozhodně patří mezi nejoblíbenější nástrahu především plavačkářů, ale i rybářů chytající například s feederovými pruty. Právě na menší ryby jde o dokonalou nástrahu. Ovšem co si počít, když je zapomeneme doma?