Rybářský rozcestník

Uzený kapr sterilovaný

Sterilované podkovy uzeného kapra.

1 náročnost
140 minut
  • podkovy vyuzeného kapra
  • zavařovací sklenice
  • kvalitní olej
  • víčka
  • Příprava

    1. Podkovy uzeného kapra rozdělíme na polovinu a naskládáme do sklenic
    2. Přelijeme několika lžícemi dobrého oleje, uzavřeme
    3. Sterilujeme první den 1 hodinu, druhý den také 1 hodinu a to vždy při teplotě 100 °C.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….