Rybářský rozcestník

Uzený kapr sterilovaný

Sterilované podkovy uzeného kapra.

1 náročnost
140 minut
  • podkovy vyuzeného kapra
  • zavařovací sklenice
  • kvalitní olej
  • víčka
  • Příprava

    1. Podkovy uzeného kapra rozdělíme na polovinu a naskládáme do sklenic
    2. Přelijeme několika lžícemi dobrého oleje, uzavřeme
    3. Sterilujeme první den 1 hodinu, druhý den také 1 hodinu a to vždy při teplotě 100 °C.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.