Rybářský rozcestník

Teplá kaviárová omáčka

Omáčka servírovaná teplá, skvělá nejlépe k pečenému kapru či úhoři.

1 náročnost
10 minut
  • Rozpis na 2 porce:
  • 0,25 l světlého masového vývaru
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce usekané patrželky a pažitky
  • 1/2 ks citrónu (šťáva)
  • 200 g kaviáru
  • Příprava

    1. Vývar přivedeme k varu, přidáme citronovou šťávu, olej, pažitku a petrželku
    2. Vše promícháme, nakonec do horké omáčky přimícháme kaviár.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!