Do 1 l vody vložíme porce tresky, přidáme nakrájenou mrkev, celer, cibuli, osolíme, přidáme bobkový list, hřebíček, celý pepř, na mírném ohni vaříme 30 minut
Vývar přecedíme, rybí maso dáme stranou
Na másle zpěníme mouku, za stálého míchání přilijeme postupně mléko a rybí vývar, necháme vařit asi 10 minut
Smetanu rozšleháme se žloutky, vlijeme do polévky, ochutíme muškátovým květem, pepřem solí
Na závěr vložíme do polévky kousky rybího masa a necháme prohřát
Hotovou polévku na talíři posypeme nasekanou petrželkou.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.