Rybářský rozcestník

Slanečci v hořčicové omáčce

Recept ze Švédska na důkladně odleželé slanečky.

1 náročnost
15 minut
+ doba odležení  
  • 2 ks slanečků
  • 1 ks sterilované okurky
  • 3 lžíce sterilované červené řepy
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžička cukru
  • 1,5 dl kysané smetany
  • petrželka
  • Příprava

    1. Slanečky nařízneme na břišní straně od ocasu k hlavě, vyjmeme vnitřnosti, hlavy odkrojíme, stáhneme z nich kůži, vykostíme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc na chladném místě
    2. Hořčici smícháme s cukrem, olejem a smetanou, potom vmícháme nadrobno nasekanou petrželku, na menší kousky nakrájenou okurku a červenou řepu
    3. Slanečky necháme dobře odkapat, přelijeme omáčkou a necháme proležet.

    Doporučení

    Příloha: Chléb s máslem nebo vařené brambory ve slupce.

    Nejčtenější články

    Lov sumců na položenou na živé či mrtvé ryby

    Jedna z možností, jak chytat sumce tzv. „na těžko“ je nalíčit návazce u dna, nebo kousek nade dnem a nabídnout jim živou, či mrtvou rybku, nebo její části.

    Nastražení PopUp boilie na mikro obratlík

    U některých montáží jako Ronnie Rig, či Slip D Rig se PopUp boilie navazuje na mikro obratlík a to pomocí vlasce nebo přímo, pro tyto účely vytvořené, bait floss šňůry. V tomto články vám ukážeme pomocí foto návodu přesný postup, jak na to.

    České přívlačové nástrahy BROSLURES si získávají více a více fanoušků!

    O firmě, jejich produktech a plánech do budoucna, jsme se bavili se spolumajitelem a spoluzakladatelem firmy Tomášem Šimandlem.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím