Rybářský rozcestník

Rybí huspenina

Maso z bílých ryb uvařené spolu se zeleninou, 2 dny proležené v chladničce.

2 náročnost
80 minut
+ 2 dny proležení  
  • 800 g bílé ryby
  • 40 g petržele
  • 40 g mrkve
  • 2 ks cibule
  • sladká paprika
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené porce ryby necháme asi 20 minut odležet
    2. Oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka dáme do hrnce spolu s kolečky očištěné kořenové zeleniny
    3. Přidáme ryby, zalijeme vodou a vše přivedeme k varu
    4. Ochutíme mletou červenou paprikou a zvolna vaříme asi 1 hodinu
    5. Rybí maso vytáhneme, vložíme do hlubší mísy a zalijeme ho procezeným horkým vývarem (pokud máme vývaru příliš mnoho, vaříme ho dále bez ryb, až tekutinu zredukujeme na takové množství, aby byly ryby těsně ponořeny
    6. Zalité ryby necháme vychladnout, dáme do chladu a necháme ještě 2 dny proležet.

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chlebové těsto 100x jinak

    Tak ta stovka, to je hodně nadnesené, 🙂 ale rozhodně vám zde dáme pár rad, jak využít doma vyrobené chlebové těsto na několik vtipných způsobů. Je vhodné především pro lov bílé ryby, hodně pak chutná i větším kaprům.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím