Rybářský rozcestník

Pomazánka z uzených ryb se sýrem

Pomazánka ze směsi uzených ryb, taveného sýra, másla a citronové šťávy.

1 náročnost
15 minut
Pomazánka z uzených ryb se sýrem
  • 150 g směsi uzených ryb bez kůže a kostí
  • 150 g taveného sýra
  • 150 g másla
  • citronová šťáva
  • bílý mletý pepř
  • pažitka
  • sůl
  • Příprava

    1. Do mísy vložíme změklé máslo
    2. Přidáme tavený sýr, směs ryb, citronovou šťávu, sůl a bílý pepř, vše spolu důkladně promícháme
    3. Na závěr do pomazánky lehce vmícháme posekanou pažitku.

    Doporučení

    Směs můžete i rozmixovat.

    Nejčtenější články

    Výměnný obchod s kosem

    Už jsem zažil u vody kdejaká zvláštní setkání, ale tento zážitek s „taťkou“ kosem si tedy opravdu nemohu nechat pro sebe. 🙂 Stalo se to poměrně nedávno na mé jednodenní rybářské výpravě na Rozkoši…

    Rady pro začínající vláčkaře – nástrahy vhodné pro vláčení

    Ano, vláčení je fenomén, ale je to především dřina. Někdy ani 300 náhozů nestačí k tomu, aby člověk spatřil nějakou tu šupinu. Vláčkař musí být nejen tělesně zdatný, ale také musí překypovat výrou v sebe sama. Někdy totiž ani několik hodin prohazování vodou nestačí k tomu, aby byl lov úspěšný a pak jen psychicky zdatný rybář dokáže další den vzít vláčecí prut opět do ruky a nahodit. Kromě výše uvedeného i znalost vody, či konkrétního místa, kde rybář chytá a také slušná výbava vede k úspěchu. Ovšem pro úspěšný lov vláčením je především nutná ta pravá nástraha, právě ta často rozhoduje o tom, zda rybář ten den zasekne rybu, nebo ne.

    Jak zajisti kus rohlíku na háček při chytání tzv. na mlaskačku

    Existuje více montáží a návazců s kterými můžeme nabízet kus rohlíku rybám pěkně z hladiny, tzv. na mlaskačku. Pro milovníky dalekých a razantních náhozů tu mám způsob nastražení rohlíku pomocí háčku s přívěsem, boilie jehly a kousku klacku, nebo i klasické zarážky.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím