Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1717 dalšíchNa jehlách napíchané obří krevetky, marinované, grilované na grilu, nebo opečené na rozpáleném oleji dozlatova.
Kousky masa z langusty podušené s rajčaty a cibulí, zalité bílým vínem.
Marinované středně velké krevety, orestované, servírované s ochucenou majonézou. Skvělý silvestrovský teplý předkrm nebo také chuťovka k vínu.
Na česneku a oleji zprudka orestované krevety, servírované osolené, okořeněné pepřem a pokapané citrónovou šťávou.
Krevety na špejlích servírované s vykouzlenou delikatesou z luštěnin, tentokrát z cizrny. Tento předkrm není kuchařsky náročný, navíc se nemusí stát ani dlouho u plotny. Recept vám zabere 15-30 minut. Recept Markéty Hrubešové z nového pořadu Recepty pro radost, TV Paprika.
Oblíbená vánoční pochoutka servírovaná na plátcích bílé veky potřené máslem.
Osolené malé rybky (mřenky, hrouzci) obalené v mouce, usmažené v celku, bez kuchání dokřupava.
V celku na oleji opečená pražma poprášená hladkou moukou, okořeněná, servírovaná podlitá zeleninovou omáčkou připravenou ze zeleniny podušené ve výpeku po pražmě, vody a koření.