Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
84 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1496 dalšíchSušené polévky se dají koupit, ale výrobci dnes nevědí, co by si za ně řekli, proto v zimních měsících, při čekání na první jarní výpravu, si můžete vyrobit vlastní sušenou stravu, v tomto případě zeleninovou polévku s houbami, která vám bude určitě chutnat a nebude vás přitom stát hříšné peníze.
Takto upravené polévce nevadí horké dny, ani delší skladování. Pěkně zabalená po porcích je u vody i na malém vařiči zalitá vodou uvařená za 10-15 minut.
Sušené maso je oblíbená pochoutka při posezení s přáteli. Je to také výborný zdroj energie na cesty. Má výhodu, je lehké a nezkazí se ani za horkého počasí, či když je jinak nevhodně uložené. Receptů je mnoho, tady máte jeden ověřený, z vepřového masa.
Rychlá, dietní úprava tresky, pokrm, který chutná opravdu skvěle. Vyzkoušený recept!
Tyto rybí krokety lze připravit jak z masa ryb sladkovodních, tak těch mořských. Jde o velkou dobrotu a skvělý tip, jak netradičně tepelně upravit rybí maso.
Sledě připraveného podle tohoto receptu servírujeme s vařenými brambory, bramborovým salátem nebo jen s čerstvým chlebem.
Svačinový rybí salát vhodný také jako pochutina k pivu například spolu s čerstvým pečivem. Vyzkoušený recept, salát opravdu chutná skvěle.
Podkovy ze sumce lze připravit na mnoho způsobů. My tu máme jeden čtenářský recept, který vás určitě zaujme. Jde o rychlou minutku, kterou zvládne i kuchař začátečník.
Filety z candáta potřené máslem a posypané nastrouhaným křenem, zabalené do schwarzwaldské šunky, rozložené na plech vyložený pečícím papírem, pak upečené v troubě.
Rozemleté maso ryb (kapra, cejna, či například sumce) smíchané s pomletou vařenou červenou řepou a pomletými vařenými brambory, směs ochucená kořením, osolená, usmažená v oleji vytvarovaná ve tvaru placek.