Marinované filety z makrel, napíchané na grilovacích jehlách spolu s cibulí, na grilu grilované, podávané se zeleninovým salátem.
Makrely plněné plátky citronu a lístky máty, v alobalu grilované.
Ryby, menší pražmy potřené směsí koření, plněné plátky rajčat, pokapané olejem, v alobalu grilované.
Menší kapři nadití opečenými paprikami, grilovaní v alobalu spolu s opečenými cibulemi.
Marinované steaky z tuňáka grilované na grilu, podávané s paprikovým pyré.
Filety slepené smetanovou omáčkou, obalené slaninou, na másle opečené, posypané parmazánem.
Pstruh obalený v kořeněné mouce, zabalený do slaniny, potřený olejem, gilovaný.
Filé obalené v ochucené mouce, vejci a mandlové strouhance, v troubě upečené.
Filé z tresky potřené ochuceným máslem, pokladné ředkvičkami, v troubě zapečené.
Grilované marinované špízy z tuňáka, paprik a rajčat.