V mouce obalené porce kapra zprudka opečené na oleji, servírované přelité rozpuštěným máslem a posypané nasekanou petrželkou.
Na másle s cibulí opečené porce kapra potřené česnekem utřeným se solí a posypané pepřem.
Osolené a moukou poprášené porce kapra zbaveného kůže, potřené pikantní marinádou, opečené v pánvi na rozpáleném oleji.
Porce kapra potřené se solí utřeným česnekem, obalené v mouce smíchané s nastrouhaným zázvorem, vejcích a strouhance, upečené v troubě zabalené do alobalu.
Opečené, slaninou prošpikované porce kapra, krátce podušené v omáčce z výpeku ochucené smetanou a červenou mletou paprikou.
Citrónem pokapané porce sumce, obalené v mouce, usmažené, podávané přelité podušenou zeleninovou směsí z výpeku.
Kapří filety nakrájené na delší proužky, marinované, obalené v těstíčku a nakonec usmažené dozlatova. Vzniknou vám takové chutné rybí hranolky skvělé spolu s čerstvým pečivem k pivu nebo vínu.
Filety z candáta obalené v ochuceném těstíčku a usmažené dozlatova.
Opečená filátka z mořského vlka přelitá výpekem z vína, papriček, slaniny a rybízu.
Opečené steaky z lososa servírované s holandskou omáčkou a ostružinovým protlakem.