Vykostěné filety ze pstruha zprudka opečené na másle a tymiánu dozlatova.
Grilovaný pstruh naplněný plátky citronu a tvarohového sýra, servírovaný s opečenými brambory potřenými máslem a posypané pažitkou.
Ochucené rybí filety zapečené s žampiony, rajčaty, petrželkou, sýrem a smetanou.
Ryba upečená v alobalu v koriandrové směsi spolu s kouskem másla.
Ochucené rybí filety, obalené ve strouhance smíchané se sezamovými semínky, zakápnuté olejem, upečené dozlatova.
Marinované filety z bílé ryby, opečené na pánvi, servírované s listovou zeleninou.
Podáváme jako směs, kterou přelijeme uvařené špagety. Pokrm je velmi pikantní!
Čerstvě vykuchaní a ke kuchyňskému zpracování připravení líni, v mouce obalení, kmínem a solí ochucení, upečení v troubě na másle, nakonec zapečení pod cibulovou peřinkou.
Na světlém pivu podušené porce kapra a kousky mlíčí, pokrm dochucený zakysanou smetanou.
Plátky lososa obalené v pikantní strouhance připravené z podrcených česnekových bramborových lupínků, mleté papriky a hladké mouky, usmažené dozlatova.