Vařené závitky z mořského jazyka naplněné špenátem a lososem, podávané s omáčkou ze smetany, vína, šalotky a šafránu.
Recept pro dvě osoby na pomleté rybí maso usmažené v oleji ve formě kroket.
Porce ochuceného kapra upečené v alobalu spolu se žampiony, šunkou, kečupem a máslem.
Pečený pstruh uvnitř vytřený směsí z másla, soli, pepře a tymiánu, pokladený anglickou slaninou, posypaný tymiánem.
Rybí filety pečené na vinných listech spolu s brambory, cibulí, cherry rajčátky a lístečky rozmarýnu.
Porce candáta posypané ochucenou strouhankou, ozdobené strouhaným parmazánem a pokapané olejem, v troubě zapečené.
Ochucené porce ryby pokryté bylinkovou směsí a v troubě zapečené.
Podkovy z lososa obalené v mouce, vejcích a rozdrcených brambůrkách, usmažené dozlatova.
Ryby zapečené s brokolicí, rajčaty, cibulí a česnekem, ochucené bylinkami.
Opečené podkovy kapra podávané s plněnými pečenými jablky.