Špalíčky vykuchaného a z kůže staženého úhoře obalené v těstíčku, upečené v troubě doměkka.
Opečené kapří maso povařené na cibulovém základě s paprikou, žampiony a dalšími ingrediencemi.
Plátky brambor s opečeným pórkem, petrželkou a lososem přelité smetanou, v troubě zapečené.
V celku na zelenině s houbami upečená štika, pokladená plátky anglické slaniny a kousky másla, zeleninový základ dochucený divokým kořením.
V celku upečená štika na kořenové zelenině, cibuli, houbách a slanině, ochucená divokým kořením.
Kořením ochucené porce kapra pečené v troubě spolu s kousky zeleniny, nakonec zprudka zapečené přelité těstíčkem.
Porce kapra obložené plátkem šunky a sýra, posypané nastrouhaným křenem, zabalené do máslem pomazaného alobalu, v troubě upečené.
Na grilovacích jehlách napíchané kostky lososa, cherry rajčátka, plátky anglické slaniny a papriky, opečené na grilu potírané rozpuštěným máslem.
Na jehlách napíchané kostky kapra, plátky anglické slaniny a půlky rajčátek, opečené na grilu potírané rozpuštěným máslem.
V mouce obalené porce kapra zprudka opečené na oleji, servírované přelité rozpuštěným máslem a posypané nasekanou petrželkou.